Sonbaharda Gelin Başı
Güz gelininin saçı nasıl olmalı?
Güneşin saçları kavurduğu sıcak yaz aylarından sonra evlenecek gelin adaylarının saçları daha fazla bakıma ihtiyaç duyar. Yazın saçlar yıpranır, boyalı saçlar solar ve canlılığını kaybeder. Yazdan kalma deformasyonu engellemek için saçlar sonbaharda bir iki ton koyultulur. En çok tercih edilen renkler bakır kumral, karamel, açık kumral, bakır kızıldır.
15 Ağustos – 15 Kasım arasında havalar çok soğuk olmaz. Yazdan kalma günlerin yaşandığı bu günlerde yarım toplama ya da dağınık topuz tercih edilir. Bozulma payı yüksek dağınık topuzlar da zamanı iyi kullanmak önemlidir. Eğer düğün ve nikah arasında üç saatten fazla süre varsa dağınık topuzu tekrar düşünün. Bunun yerine daha dayanıklı, mizampli gibi tarama şekillerini tercih edebilirsiniz.
Topuzunuza ya da dağınık bırakacağınız saçınıza iliştireceğiniz çiçekli tüylü klipsler sonbahar romantizmini yansıtacaktır. Bu tarz klipsleri gelinliğinize uygun olarak diktirebilir, satın alabilir ya da kendiniz yapabilirsiniz. Kısa saçlı gelinler ya da duvak tercih etmeyenler bu aksesuarları kullanabilir.
Etiketler : gelin başı, gelin saçı, gelinbaşı, sonbahar düğünü


















